Vanliga frågor

Varför namnet Love & Reloved?

-Jag köpte en pysseltidning några gånger som hette Reloved och begreppet i sig har jag ju sen förstått är väl använt. Att återälska något antingen genom att det byter ägare eller görs om nåt till något annat. Tex ett gammalt linne med coolt tryck som lätt sys om till en tygpåse. Sen är jag ett gammalt reggaefan och älskar Bob Marley så Love & Reloved är en blinkning till Love and be loved.

Var får du kläderna ifrån?

-Jag köper det mesta från Sellpy eller tradera och det tar tid att leta igenom de hundratusentals plagg som finns där så min tjänst där är att jag sparar dig tid och plockar ut godbitarna. Sen har jag rest till Berlin och Bornholm och letar igenom Second Handbutiker där. En del skänks till mig och då kan arbetet ligga i att sortera ut, tvätta och eventuellt laga plaggen innan de kommer ut i butiken.

Har du f-skattsedel?

-Ja jag är ett registrerat företag.

Kan jag betala med kort, kontanter,swish?

-Jag har iZettle så kort och swish går bra. Jag tar ej emot kontanter.

Har jag bytesrätt/ångerrätt?

-Absolut-mitt mål är nöjda kunder!

Vem är jag som kund?

-Du är vem som helst som tycker det är roligt att handla second hand, du har förmodligen en basgarderob och vill ha några plagg som sticker ut lite och kompletterar. Du gillar färger och kanske dras åt streethållet. Du vet också att det inte är en loppis du åker till utan en second hand butik.